Tammikuu on jo yli puolenvälin ja projektipäivitys jo hiukkasen myöhässä. Sori! Tämä onkin toiseksi viimeinen päivitys ja seuraava lienee jo projektin päätös. Niille, jotka haluaisivat mukaan seuraavaan projektiin, voin ilokseni ilmoittaa, että Lyydia on lupautunut seuraavan projektin vetäjäksi. Laittakaahan pikapikaa viestiä Lyydialle kaikki mukaan halajavat ja pääsette jännäilemaään porukalla.

Talvenihmeet eivät kuitenkaan ole vielä ihan kokonaan loppunut, joten tässä siis muutama sananen meistä....

Caudensia

Sitten viime päivityksen Caudensia on piipahtanut follikkeliultrassa ja saanut ehkä hieman lisäselvyyttä (tai ainakin jonkinlaista mielenrauhaa) polyyppiasiaankin. Femar tuntuu sopivan Caudensialle mainiosti ja sillä siis jatketaan Caudensian taloudessa. Yksi tihentymä ultrassa näkyi, mutta ainakaan tässä kierrossa Caudensia ei asiaa lähtenyt tutkituttamaan sen enempää. Toivotaan, että polyypit pysyvät poissa ja Femar saa ihmeitä aikaan. Hoidon jatkojakin on hiljaisesti mietitty, mutta ainakin päivittäjän peukut oon pystyssä, että niitä suunnitelmia ei tarvita. Caudensia on myös harrastanut reflektoivaa itsetutkistelua varsinkin stressin suhteen. Kaiken kaikkiaan Caudensian elämässä tuntuu vallitsevan positiivinen rauha ja vaikka ihan varmasti välillä mietityttää oikein kunnolla, tuntuu hyvältä lukea Caudensian ajatuksia niistä asioista, joita elämässä tällä hetkellä on ja nautinnosta, joka niihin liittyy.

Lyydia

Suruksemme Lyydian piinapäivät päättyivät ei-toivotulla tavalla ja Lyydian tie jatkuu siis kohti seuraava projektia. Viimeisten parin viikon aikana Lyydia on miettinyt niin tutkimuksiin lähtöä kuin lapsettomuuttakin. Päivittäjä muistelee kuulleensa useankin eri ihmisen todenneen, että oikeastaan yksi vauvayrityksen vaikeimmista vaiheista on osunut siihen hetkeen, kun yritystä on takana noin puoli vuotta eikä tulosta vain ole syntynyt. Lyydia on myös pohtinut vauvahaaveiden vaikutusta elämän muihin isoihin päätöksiin ja asian jakamista läheisten kanssa. Voimia ja tsemppiä niihin pohdintoihin. Kaiken kaikkiaan ei ole Lyydiakaan heittänyt kirvestä kaivoon, vaan kaiken yllä leijailee positiivisuuden pilvi. Ja miksei leijailisi, onhan edessä LOMA ja sitten Lyydia jatkaa uudella projektilla, jota jo alkusanoissa mainostettiinkin. Erittäin hyvää ja rentouttavaa lomaa!!!

Kirppu

Kirpun elämässä on tapahtunut ihan hirmuisesti viimeisen kahden viikon aikana. Farkut on vaihtuneet verkkareihin ja edelleen mammahousuihin, häät alkavat muotoutua niin ajatuksissa kuin käytännön tasollakin, ensimmäinen neuvola, alkio on kehittynyt sikiöksi ja ihanat äänet löytyivät dopplerilla kertoen kaiken olevan hyvin. Ihan huimaa. Voimia ja jaksamista Kirpulle edelleen oireiden ja väsymyksen kanssa.

Ymmyrkäinen

Suruksemme saimme lukea myös Ymmyrkäisen vuoden alkaneen ei-toivotuissa merkeissä. Pahoittelumme siitä Ymmyrkäiselle. Pientä lohtua tuonee kuitenkin ajatus siitä, että seuraavaan inssiin Ymmyrkäinen pääsee heti alkaneessa kierrossa. Ovis tosin on antanut odotella itseään, mutta toivomme silti, että se sieltä tulee tässäkin kierrossa vaikka sitten myöhässäkin. Tsemppiä myös parisuhdepohdintoihin. Ne kun eivät taida koskaan olla kovin helppo juttu eivätkä varsinkaan näissä tilanteissa, joissa Ymmyrkäinenkin tällä hetkellä painiskelee. Toivottavasti pääsette inssiin vielä tässä kierrossa ja toivottavasti tuloksena siitä tulee ne kaksi toivottua viivaa. Peukalot edelleen pystyssä Ymmyrkäisellekin.

Miraana

Ei jättänyt täti Miraanaakaan väliin vaan saapui punaisella autollaan juuri oikeaan aikaan. Eikä meinaa millään lähteä pois. Pahoitteluja, Miraana. Miraanan "tutkijaluonteesta" olemme me kanssabloggaajat päässeet hyötymään mm. kaiken kattavan testien hintavertailun muodossa. Kiitos siitä! Miraanalta siis löytyy vinkit siitä, mistä halvimmat testit löytyvät niin ovulaation metsästykseen kuin raskauden varmistamiseenkin. Myös terveellisiä herkkuja kaipaavat löytävät varmasti uusia juttuja Miraanan blogista. Kiitos niistäkin vinkeistä! Miesten ja naisten suhtautumiseroja on pohdittu yhdessä jos toisessa blogissa viime aikoina ja niitä on Miraanakin miettinyt. Voimia kuumeiluun kaikista eroista huolimatta. Niin, ja kaipa meillä naisilla olisi joskus jotain opittavaakin noista miehistä ja niiden "cooliudesta" asioiden suhteen, vaikka vaikea niitä onkin tajuta...

Paju

Pajun vuosi alkoi sekin kutsumattomien sukulaisten vierailulla. Osanottomme. Muutoin Pajun vuosi vaikuttaakin alkaneen varsin liikunnallisissa ja aktiivisissa merkeissä. Toivottavasti siitä on apua myös viime vuoden uupumukseen ja väsymykseen ja kevään kohtaamiseen. Onnea myös koulutusrahaston päätöksestä. Toivottavasti myös työnantaja tajuaa antaa Pajulle tarvittavaa vapaata ja mahdollisuuden opiskeluun ja kehittymiseen. Jospa tämä kuluva vuosi olisi se, joka vastaisi Pajun moniin toiveisiin...

Toveri

Toveri on jälleen hiljentynyt, mutta tiedämme, että siellä taustalla hän jossain on. Voimia ja tsemppiä kaikkeen!!! Käyhän kertomassa kuulumisia, kunhan kerkiät.

Maailmannapa

Maailmannapa viihtyy vaakatasossa ja himoitsee mitä kummallisimpia ruokia. Maailmannapa on myös lähtenyt koulupolulle, josta hän mahdollisesti selviää tämän kevään sillä ajatuksella, että jos kaikki menee hyvin, hän saa viettää taukoa opiskeluista ja nauttia mammalomasta. Sydänäänet ovat löytyneet kotidopplerilla ja huomenna on ultran vuoro. Ällötys, väsymys ja kuivuneet hiukset ovat arkipäivää, mutta niistä Maailmannapa selviää positiivisten mielikuvien avulla.

Iloisia ja onnellisia talvipäiviä kaikille ja runsaasti plussia kaikkiin testeihin!!!