Joulut on juhlittu, vuosi vaihdettu ja Talvenihmeet -projektimme on saavuttanut puolenvälin rajapyykin. Aika siis vetää yhteen viimeisen kahden viikon tapahtumia projektilaisten osalta.

Caudensia

Caudensian vastatuuli tuntuu jatkuvan polyyppiosastolla: piinailut jäivät lyhyeen ja epäily polyypin/-ppien olemassa olosta on vahva. Varmuutta asialle odotellaan alkukierron ultrasta, joka on edessä ensi viikolla. Caudensia itse on tainnut luovuttaa raskautumishaaveet tämän kierron osalta, mutta onneksi miehet eivät ihan niin vain luovuta. Caudensian mieltä on askarruttanut myös työkuviot, joihin toivotamme Caudensialle viisautta ja järkeviä, sydäntä seuraavia valintoja. Toivomme myös, että Femarkuurista on toivottua apua. Toivotamme Caudensialle polyypitonta vuotta 2011. Niin, ja tietysti parhaalla mahdollisella tavalla ratkeavia työkuvioita...

Lyydia

Lyydialla on takanaan monisävyinen vuosi, johon on mahtunut yhtä jos toista. Toivomme tulevasta vuodesta vähintäänkin yhtä monisävyistä. Testeissä on ollut havaittavissa eri sävyjä ja soturit on laitettu matkaan oikeaan aikaan. Toivomme siis, että jouluntaika siunaa sotureiden ja muiden asianosaisten kohtaamisen ja ensi viikolla saamme onnellisia uutisia Lyydian suunnalta. Lyydia on saanut myös ainakin joidenkin puseroissa pienoista kateutta aikaan lomasuunnitelmillaan: edessä kolme viikkoa aikaa itselle ja toiselle. Tai siis toivottavasti toisille. Toivomme siis Lyydialle pahoinvoinnin sekaista lomamatkaa :)!

Kirppu

Kirppu taistelee väsymyksen ja ajoittaisten huonojen olojen kanssa. Oireet ovat osoittautuneet todellisiksi ja ultrassa löytyi sykkivä sydän ja viikkoja vastaava pikkuinen. Ihan hurjasti onnea Kirpulle loistavista ultrakuulumisista ja pullokaupalla vauvaliimaa edelleenkin mukaan matkaan! Viikkojakin on jo kertyä kahdeksan. Huimaa.

Ymmyrkäinen

Ymmyrkäinen elelee piinapäiviä mielessään testipäivä ja kierron päätös. Inssi tehtiin juuri ennen joulua ja vaikka Ymmyrkäisen toiveet inssin positiiviseen tulokseen eivät olekaan kovin korkealla, toivomme Ymmyrkäisen perheeseen todellista Talvenihmettä. Luonnollisesti myös parisuhde on koetuksella Ymmyrkäisen syksyn pettymyksen yms. jäljiltä. Päivittäjä voi varsin mainiosti samaistua tunteeseen, ettei mies sure samalla tavalla, kuin nainen. Jos mies nyt suree ollenkaan. Voimia Ymmyrkäiselle niin parisuhteeseen kuin kaikkeen muuhunkin. Toivomme tietysti, että inssi tuo toivotun tuloksen, mutta onneksi suunnitelmia on tehty jo senkin varalle, ettei näin tule käymään. Peukut on pystytetty kuitenkin.

Miraana

Laskurit ovat kertoneet Miraanalla yritystä olevan takana kolme kuukautta. Pienoiseksi ongelmaksi on muodostunut ovistestien haluttomuus näyttää otollisia päiviä ja varsin luonnollisesti asia turhauttaa. Pohdintaa aiheuttavat myös Terolutit, joiden käytöstä tuntuu olevan varsin ristiriitaista tietoa. Puuhastelua on kuitenkin Miraanan talossa harrasteltu tasaisen säännöllisesti, joten ihmeen saapuminen on kuitenkin mahdollista. Ja tietysti hyvin, hyvin toivottavaa. Toivotaan, että tissikipu ei ole Miraanan kohdalla PMS:n aiheuttamaa, vaan ihan jotain muuta. Ihmeellistä tulevaa vuotta Miraanalle ja paljon onnellisia päiviä!

Paju

Paju on malttanut viettää blogilomaa joulun yli. Tervetuloa takaisin blogien pariin, kunhan se aika koittaa, ja oikein roppakaupalla onnea tulevaan vuoteen myös Pajulle!

Toveri

Toverin kummalliset kierrot ja mahdollinen ovuloimattomuus ovat saaneet Toverin lähtemään kohti tutkimuksia asian suhteen. Toivotamme Toverille rohkeutta tulevaan, hyviä uutisia ja parasta mahdollista lopputulosta. Voimia uuteen vuoteen ja kaikkeen, mitä se mukanaan tuo!

Maailmannapa

Maailmannapa voi pahoin ja nukkuu piiiiiiiitkiä päikkäreitä. Niin, ja syö jatkuvasti. Siinä lienee ne tärkeimmät Navan suunnalta. Ihmeiden ihme: solumytty on pysynyt yksiössään ja ollaan jo viikolla 10. Maailmannapa on nöyrästi ihmeissään. -Edelleen.

Näillä sanoilla päivittäjä toivottaa kaikille projektilaisille erittäin hyvää, onnellista ja vauvantuoksuntäytteistä vuotta 2011!