Joulukuu on alkanut ja sen myötä julistamme myös "Talvenihmeet" -projektin alkaneeksi. Projektimme kestää ensikuun loppuun asti ja näinä viikkoina toivomme projektilaisille runsaasti ihmeitä. Ihmeistä suurin lienee kaksi viivaa testissä, mutta mikäpä meitä estää niitä oheisihmeitäkään määrittelemästä niin halutessamme. Olkoon ne sitten kullekin niitä asioita, jotka tällä hetkellä tuntuvat mahdottomilta: ajallaan saapuvia oviksia, rauhallisia päiviä kuumeilun keskellä tai rohkeutta tutkimuksiin hakeutumisessa. Jokaisella meillä projektilaisilla on oma, ainutlaatuinen tilanteemme, mutta toivotaan, että tässä projektissa jokainen saa tukea omaan kuumeiluunsa ja omien ihmeidensä odotteluun. Näillä sanoin julistan projektin virallisesti alkaneeksi. Tiedotusluonteisena asiana kerrottakoon myös, että tarkoituksenani on kirjoittaa prokkispäivityksiä noin parin viikon välein.

Mukana projektissa tällä kertaa:

Caudensia Caudensian projekti alkaa ei-toivotulla sukulaisvierailulla, josta nöyrimmät osanottomme. Muutoin Caudensian syksy on mennyt polyyppilöydöksen ja -poiston merkeissä. Tutkimuksia edessä mahdollisesti tulevaisuudessakin. Toivomme Caudensialle ihmeellistä aikaa tuleville viikoille ja, kunhan sukulaisten aiheuttama suru on surtu, voimia ja tsemppiä uuteen kiertoon.

Lyydia Lyydia lähtee projektiin kaikin keinoin. Vitamiinit, ovistestit ja miehen kanssa vietetyt hellät hetket toivottavasti tuovat Lydian tikkuun kaksi ihmeellistä viivaa. Uusimpana keinona Lyydia on ottanut mukaan joulupukille kirjoittamisen. Tsemppiä siihenkin suuntaan.

Kirppu Kirpulla on takanaan jo pitkä ja kivinenkin tie vauvahaaveiden parissa. Projektiin Kirppu hyppää suoraan piinapäivillä ja peukut ja varpaat on pystytetty, että ihme tapahtuisi myös Kirpun taloudessa.

Ymmyrkäinen Ymmyrkäisellä on takana raskas syksy, johon on mahtunut isoja menetyksiä. Osanotot ja pahoittelut menetyksestä. Voimia uuteen nousuun ja tietysti toivomme Ymmyrkäiselle myös yhtä ihmeellistä projektin alkua, kuin millainen edellisen projektin alku oli.

Miraana Myös Miraana lähtee projektiin piinapäivillä. Toivotaan sinnekin talvenihmettä saapuvaksi. Oman mustan pilvensä Miraanan taivaalle tuo virtsasta löytynyt proteiini. Toivotaan, että mitään pahempaa asian tiimoilta ei selviä.

Paju Paju viettää ihanteellisen aktiivista elämää, johon vauvahaaveiden lisäksi kuuluu hurja määrä liikuntaa joko pollen kanssa tai ihan itsekseen. Vauvahaaveiden saralla Paju on siirtynyt ovulaatiotestien ihmeelliseen maailmaan. Toivomme tietysti, että lähitulevaisuudessa tarvetta on ihan eri testeille... Ihmeellisiä viikkoja sinnekin.

Toveri Viime tietojen mukaan Toveri on hukannut menkkansa. Tietysti toivomme, että syynä on salamatkustaja, mutta Toveri itse on suhtautunut matkustajan mukanaoloon varsin skeptisesti. Jäämme odottamaan tietoja Toverin suunnalta ja mikäli matkustaja ei tällä kertaa kyydissä ole, toivottavasti täti saa navigaattorinsa päivitettyä ja Toveri pääsee uuteen yritykseen. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, Toverilla ei ole omaa blogia, mutta sehän ei estä projektissa mukana oloa. Toivomme kuitenkin päivityksiä aina välillä (=noin parin viikon välein), jotta tiedämme miten ihmeiden odottelu siellä sujuu. Päivitykset voit laittaa joko kommentteina projektipäivityksiin tai ak:n sähköpostiin. Kiva, kun olet mukana.

Maailmannapa Maailmannapa lupautui vetämään projektia kierron loppupuolella ajattelematta ollenkaan raskauden mahdollisuutta. Niinpä yllätys olikin suuri, kun Ihme ilmoitti tulostaan jo ennen projektin alkua. Maailmannavalle "ihme" tarkoittaakin sykkivää sydäntä varhaisultrassa ja riskiviikkojen taaksejäämistä projektin aikana. Maailmannapa puhaltaa runsaasti ihmeellisiä plussatuulahduksia joka suuntaan!

Ihmeellistä alkutalvea!!!