Parisen viikkoa on ehtinyt vierähtää Talvenihmeiden alkamisesta ja tässä ensimmäinen virallinen päivitys. Paljon tuntuu tapahtuneen...

Caudensia

Caudensia sai Femar-kuurin ovulaatiohässäköihin ja sen avulla pärähtikin hymynaama testiin. Hymynaama on kaiketi hyödynnetty ja nyt Caudensialla on meneillään piinalliset viikot. Piinaa lisää mahdollinen vuoto, jota ennen polyypin poistoa Caudensian kiertoon on kuulunut. Toivotaan Caudensialle siis varsinaista joulunihmettä ja pidellään peukkuja testipäivään asti (ja ehkä vähän senkin yli). Caudensia on miehineen uskaltautunut puhumaan tilanteesta myös miehen vanhempien kanssa, mikä lienee varsin hieno juttu. Toivotaan tarvittavaa tukea sieltäkin.

Lyydia

Lyydialla tuntui olevan ovis hukassa. Ovis oli kuitenkin ollut ja mennyt ja merkkinsä siitä myös jättänyt oletettua aiemmin, mikä tietysti on varsin hieno homma kierron pituutta ajatellen. Toivotaan, että kierrot Lyydialla vakiutuvat ja testailukin sitä myöden helpottuu. Ja testailun helpottumisen myötä toivomme tietysti ihmeellistä tulosta kaiken testailun jälkeen. Lyydia on jälleen osoittanut luovuutensa ja ottanut käyttöön positiivisen mielikuvan. Jospa tämä kierto olisi Lyydialle SE kierto...

Kirppu

Kirpun prokkis alkoi parhaalla mahdollisella tavalla: plussa tuli! Onnea onnistuneesta inssistä vielä kerran!!! On se vaan niin hienoa. Oireita Kirpulle on ehtinyt tulla lupaavamäärä, mutta mielessä Kirpulla pyörii siitä huolimatta lähes asiaankuuluva pelko, ettei kaikki päätykään hyvin. Varhaisultraan Kirppu pääsee vajaan kahden viikon kuluttua ja sieltä toivomme parhaita mahdollisia uutisia. Voimia Kirpulle alkuraskauteen ja kaikkeen, mitä se mukanaan tuo!

Ymmyrkäinen

Ymmyrkäsen alkutalvi on mennyt aikalailla alakuloisissa tunnelmissa, mikä lienee varsin luonnollista syksyn pettymyksen jälkeen. Ymmyrkäinen on onneksi päässyt purkamaan tuntojaan terapeutille, mikä sinänsä on upea juttu, joskaan ihan kaikki ei siinäkään suhteessa mennyt niin hyvin, kuin olisi toivonut. Myös hoitokuvioissa pientä epävarmuuden tunnetta havaittavissa. Toivotaan kuitenkin, että hoidot saadaan käyntiin suunnitelmien mukaan ja sitä kautta olisi ihme tarjolla myös Ymmyrkäiselle. Monen muun blogin tavoin Ymmyrkäinen on miettinyt lapsettomuuttaan ja oikeuttaan asian suremiseen. Annettakoon tässä Ymmyrkäiselle "virallinen" lupa surra syntymätöntä lastaan ja myös sitä, ettei homma ole hoitunut niin helposti, kuin sen olisi toivonut hoituvan. Voimia ja kaikesta huolimatta iloista joulunodotusta!

Miraana

Miraanan piinapäivät päättyivät ei-toivotulla tavalla kesken tenttipäivän. Pahoittelut tästä Miraanalle. Yk 3 siis pyörähtää käyntiin ja siitä toivomme tietysti Miraanalle kahta viivaa tikkuun. Proteiini virtsassa vaikuttaa ainakin toistaiseksi väärältä hälyytykseltä - onneksi! - ja munuaisarvot ovat normaalit. Toivotaan, ettei moisia kummallisuuksia enää Miraanan häiriöksi ilmaannu. Elämä kun ei sillä suunnalla tunnu päästävän helpolla muutoinkaan. Voimia kaikkiin koettelemuksiin ja voimia joulunodotukseen. Toivotaan, että ovistikut näyttävät otolliset hetket ja Miraanankin syliin ihme vielä laskeutuu.

Paju

Ihan ensin päivittäjä pyytää nöyrimmästi anteeksi, että Pajun linkki on prokkiksen esittelyssä johtanut Miraanan sivulle. Anteeksi! Toivottavasti se nyt on oikein. Muutoin Pajun alkutalvi vaikuttaa varsin tasapainoiselta ja kadehdittavan aktiiviselta. Viimeiseen pariin viikkoon on mahtunut koulutusta, ratsastusta, muuta treeniä ja villasukkia. Vauvahaaveiden suhteen Paju saa vielä ihmettä odottaa. Toivotaan parempaa onnea seuraavaan kiertoon ja voimia kaikkeen, mitä elämä sisällään tällä hetkellä pitää.

Maailmannapa

Maailmannapa on testiin tulleiden viivojen jälkeen ehtinyt kärsiä kaikenlaisista, tilanteen vahvistavista oireista. Varsinaisen ihmeen Maailmannapa koki varhaisultrassa, jossa löytyi viikkoja vastaava sintti ihan oikeasta paikasta ja sydämensykkeellä varustettuna. Matka jatkuu kohti seuraavaa ihmettä, joka lienee seuraava ultra.

Päivittäjä toivoo erittäin hyvää joulunodotusta kaikille kanssajännääjille ja hedelmällistä uutta vuotta!!!